Bilvurdering

Køb og salg af brugte biler

Hos Dahl Biler elsker vi brugte biler – derfor kan du altid få en gratis og helt uforpligtende bilvurdering hos os.

Vi tilbyder tre forskellige løsninger, hvor den ene ikke udelukker den anden. Det er helt op til dig, om du bare ønsker en gratis bilvurdering, om du ønsker at sælge din bil til os efter vurderingen, eller om du gerne vil købe en ny og bruge værdien af din brugte bil med i handlen.

Som bilforhandler har vi naturligvis både nye og brugte biler til salg, så hvis du leder efter en bil, der kan opfylde dine krav og behov, så står vi altid klar med rådgivning og hjælp.

Bilvurdering

GRATIS Bilvurdering

Vurdering af bil uden forpligtelser om hverken køb eller salg

Hvad er min bil værd?

Bilpriser kan være svære at gennemskue. Hvad er bilen værd, og hvad er den rette salgspris? Få en bilvurdering, du kan forholde dig til. Vi vurderer din bil kvit og frit – og uden forpligtelser om hverken at sælge din bil til os eller købe en ny. Med en bilvurdering kan vi give dig den indsigt, der er vigtig at få, når du skal beslutte, om du vil sælge din bil.

Sælg din brugte bil til os

Vi køber gerne din brugte bil - lav en hurtig og let handel

Hvad kan jeg få for min bil?

Når du har fået en bilvurdering hos os, har du fundet prisen på din bil. Ved at sammenligne din bil med tilsvarende og vurdere bilens stand, finder vi frem til bilens pris. Du kan nu sælge din brugte bil til os, helt uden forpligtelse om at skulle købe en ny bil. Havde du overvejet skrotning af bil, fordi du ikke ønsker at gå gennem processen om at sælge en brugt bil, med en meget lav værdi? Så vil vi meget gerne give vores bud på bilen, før du handler den for skrotpræmie.

Sælg din bil til os og køb en ny bil

Som din bilforhandler, kan vi hjælpe dig med både at købe og sælge

Find bil hos Dahl Biler

Vi er din bilforhandler af både nye og brugte biler. Hvad enten du søger ny eller brugt bil, tilbyder vi, at du både kan købe og sælge hos os. Det betyder, at vi køber din brugte bil, når du har fundet den bil, som passer dig. Udvalget er stort blandt både nye og brugte biler, da vi både er brugtvognsforhandler og bilforhandler af nye biler.

Sådan forløber din bilvurdering

1) Hvad er min bil værd?

Vurdering af bil foretages.

2) Prisen på bilen fastsættes ud fra markedets bilpriser

Du er ikke forpligtet til at handle videre i forløbet.

3) Vi køber din brugte bil

Du er ikke forpligtet til at handle videre i forløbet.

4) Find bil, som du ønsker at købe

Du kan finde din nye bil, i vores udvalg af nye og brugte biler.